Tuesday, February 9, 2010

iPod Recovery voor Positiebepaling treurig iPod-pictogram op Startup

Is uw iPod weergeven van een treurig iPod-pictogram op het opstarten? Bent u niet in staat om opgeslagen gegevens van uw iPod-schijf toegang? Dit gedrag van de iPod wordt veroorzaakt door verschillende onderwerpen, die leiden tot kritische gegevens verlies. De opgeslagen foto's, liedjes, video's, grafische bestanden en podcasts is niet toegankelijk van uw iPod-schijf. In dergelijke omstandigheden, bent u verplicht om uw waardevolle bestanden te herstellen van de meest recente back-up. In het geval als de back-up niet beschikbaar is of niet bijgewerkt, moet u kiezen voor de iPod Recovery-oplossingen via toegeƫigend tools.
Soms, bij aanvang van uw iPod, kunt u tegenkomen een van de onderstaande scenario's met een treurig iPod-pictogram op uw iPod opstartscherm:
iPod kan niet worden herkend door het iTunes (een interface voor het beheer van inhoud op Apple iPod).
iPod kan niet worden herkend in Mac OS X Finder (aanvraag voor het algemene beheer van de dossiers, harde schijf, netwerk volumes, en de lancering van de aanvragen) of Microsoft Windows "Windows Verkenner (een grafische gebruikersinterface aanvraag voor bestandsbeheer, toegang tot bestandssystemen, en de harde schijf partities)

Dit gedrag van uw iPod maakt al uw waardevolle bestanden op de iPod-schijf, ontoegankelijk. Om toegang te krijgen van deze dossiers, moet u weten de oorzaak van dit probleem en gaan voor iPod Data Recovery door het regelen van dit probleem.
Overwegingen van het probleem:
U kan treurig iPod-pictogram op het opstarten als een of meer van haar belangrijke data structuren zijn beschadigd. De corruptie kan optreden als gevolg van een aantal redenen, zoals de aanvraag onvolledig installatie, virus infectie, en mislukte update.
Na de corruptie aan de datastructuren schijf van de iPod, de iPod niet kunt vinden opgeslagen bestanden op de schijf. Dergelijke informatie is nodig voor de iPod te starten.

Resolutie:

U kunt de volgende dingen uit te proberen om dit probleem op te lossen:

IPod-batterij opladen

Update iPod-software

Controleer of "Hold" knop op

Fabrieksinstellingen terugzetten van uw iPod

U moet herstellen van de fabrieksinstellingen van uw iPod als laatste redmiddel omdat alle gegevens van de

iPod-schijf verwijdert. In dergelijke gevallen, Recover iPod   komen voor uw redding.
De software efficiƫnte scan-technieken uit te voeren diepgaande scan van de hele iPod-schijf en extract alle verloren foto's, podcasts, documenten, songs en video's. Ze Recover iPod in een snelle, veilige en eenvoudige manier.

Stellar Phoenix Recovery iPod is de meest geavanceerde oplossing voor uw bedrijfskritische gegevens terug van iPod-schijf te krijgen. De software is beschikbaar voor zowel Microsoft Windows en Mac OS X-besturingssysteem, in verschillende versies. Het is compatibel met de iPod Classic en iPod Shuffle.

No comments:

Post a Comment